Handelsbetingelser

Følgende betingelser er gældende ved handel hos KOKOLORES.

Har du problemer eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på: info@kokolores.dk

Forsendelse

Varer købt hos KOKOLORES bliver pakket og afsendt til købers leveringsadresse senest 3 hverdage efter bestilling. I tilfælde af, at en køber bestiller en vare, der ikke er på lager, vil vi sende en email med  oplysning herom. I dette tilfælde er køber i sin ret til at annullere købet.
Alle forsendelser i Danmark vil blive ekspederet af Post Danmark.
KOKOLORES leverer til alle lande i EU samt til Norge.
Forsendelsesomkostninger vil fremgå af den totale pris under placering af ordre.

Betaling

Hos KOKOLORES kan du betale med følgende betalings- og kreditkort: Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB og American Express
Betaling af varer sker først i det øjeblik, at varen forlader KOKOLORES.
Alle priser hos KOKOLORES indeholder dansk moms.

Fortrydelsesret

Du har 14 dage til at fortryde købet, regnet fra den dato hvor du modtager varen.
Hvis du udnytter din fortrydelsesret, har du krav på at få dine penge tilbage, som du har betalt for varen inkl. fragt og evt. gebyr. Det eneste det koster dig, er udgift til returforsendelsen.
Fortrydes købet af en vare, som du netop har bestilt hos KOKOLORES, har du følgende muligheder:         

1)Du kan sende varen retur. Du skal selv betale returforsendelsen og må for eks. Ikke sende en vare pr. efterkrav. Du skal huske at returnere pakken på samme måde, som KOKOLORES brugte, da vi sendte den til dig. Vi bruger sædvanligvis Post Danmark, så det bør du også gøre. Du finder returadressen på ordrebekræftelsen/fakturaen. Det anbefales, at du ved varens returnering, ved hjælp af postkvittering eller lignende, sikrer dig bevis for, at du har fortrudt rettidigt. Når vi har fået varen retur, undersøger vi om den er i orden, hvorefter vi overfører beløbet til din konto inden 14 dage. Husk at oplyse både bankregistrerings-og kontonummer, hvor beløbet indsættes.

Ødelagte eller defekte varer

Modtager du en vare, der er ødelagt eller defekt, har du ret til at returnere varen omkostningsfrit til KOKOLORES inden 8 dage fra varens modtagelse. Du kan enten vælge at få en erstatningsvare, der sendes til dig omkostningsfrit, eller du kan vælge at få dine penge retur.

Vælger du at få dine penge retur, vil disse blive overført til din konto inden 14 dage. Husk at kontakte os og oplyse både bankregistrerings- og kontonummer, hvor beløbet skal indsættes. Kontaktoplysninger finder du på ordrebekræftelsen eller under ”kontakt” på hjemmesiden.

Andre forbehold

Der tages forbehold for indtastningsfejl og udsolgte varer. Produktfotos er vejledende, da farver kan afvige fra varens faktiske udseende.

Firma information

KOKOLORES

CVR: 26315271

Adresse

 

KOKOLORES
Søndergade 3, DK-3740 Svaneke

Email: info@kokolores.dk