Kokolores

Kokolores er en lille tekstilvirksomhed  på Bornholm.

Timmi B. Kromann er tekstilformgiver med speciale i strik. I 2001 etablerede hun værksted, virksomhed og butik i Svaneke .

 

Hendes fokus er på det langtidsholdbare, på forsvarlige arbejdsmetoder og på materialer af ypperste kvalitet.

 

 

HVORDAN

 

Alle produkterne bliver udviklet på værkstedet i Svaneke

 

Ulden  importeres direkte fra håndplukkede spinderier i Italien og England.

De fleste produkter strikkes på værkstedet i Svaneke - enkelte produkter bliver fremstillet i et samarbejde med et strikkeri i Jylland.

 

Stofferne kommer fra de store modehuse i Italien ( Armani, Prada, Gucci, Dolce&Gabbana..... ) og er rester fra deres sidste kollektioner og findes derfor kun i meget begrænset antal meter. Det betyder, at hver eneste kjole, skjorte, frakke, nederdel …. kun kan fremstilles i et meget lille oplæg, nogle gange kun en eneste gang. Derfor forhandles disse produkter kun i butikken i Svaneke.

Modellerne bliver syet på en lille systue i Polen med gode arbejdsforhold.

 

 

HVORFOR

 

Måske kan du huske, at du havde en yndlingstrøje da du var barn. En som du har haft i mange år, en som du har passet på fordi du holdt af den, en du har repareret når der gik hul i den.

 

Kokolores ønske er , at fremstille ” yndlings-produkter ” - dvs produkter som ikke er afhængigt af modens luner. Produkter der holder i mange år. Produkter der er langtidsholdbar i udtryk og materiale, som er behageligt at bære .

 

Kokolores ønske er at fremstille produkter med god samvittighed.